PORTFOLIOSedan 2018 arbetar jag som konsult eller projektledare. Jag är bollplank och kreatör till dina idéer. Vare sig det är en utställning som växer fram, en bok som tar form eller en människa som växer i sin roll så är jag del i hela processen.

 

Som Museichef på Abecita Konstmuseum var min roll varit att bygga upp verksamheten från grunden, vilket jag finner spännande och stimulerande. Jag hanterar personal, sponsorer, evenemang, kurser, workshops och guideverksamhet. Jag upphandlar och planerar nya utställningar samt agerar utställningskoordinator och curator. Jag har en bredd som civilekonom, hanterar alla led i marknadsföring samt nätverkar stort. Jag har varit ansiktet utåt under mina 10 år på museet. Jag är en underhållande och kompetent moderator. Van att hantera press och media samt föreläser gärna.


På min fritid lever jag ett aktivt liv nära naturen. Tidigare som både segelinstruktör och friluftsledare. Dansen har alltid varit en stor passion och jag har utövat det mesta inom dans samt varit såväl kursledare som tränare för olika svenska klubar i bugg.